Aanbod

Events with sparkles!

Weddingplanner

Laat je bruiloft plannen!

Als weddingplanner zorg ik ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt, zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken over praktische zaken. Ik neem alles van jullie over, van de kleinste details tot de grootste beslissingen. Jullie kunnen je volledig focussen op het genieten van en toeleven naar deze bijzondere dag, samen met jullie dierbaren.

 

Ondersteuning & conceptontwikkeling

Voor het ontwikkelen van trouwconcepten.

Sta je aan het roer van een betoverende trouwlocatie, maar voel je je overweldigd door de vele aspecten die bij het plannen van een bruiloft komen kijken? No worries! Samen creëren we een onderscheidend concept dat jouw locatie in de schijnwerpers zet, waardoor je weer kunt genieten van het organiseren van bruiloften. Laat de magie weer tot leven komen op jouw unieke trouwlocatie!

Evenementenplanner

Work with passion, celebrate with gusto.

Tijd om de slingers op te hangen! Of het nu gaat om een jubileum, een beloning voor topprestaties of gewoon een jaarlijks bedrijfsfeest: deze evenementenplanner staat klaar om jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen!

Wil je kennismaken?

Of het nu een bruiloft, evenement of trouwconceptontwikkeling betreft, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!