Laatst bijgewerkt op: 1 oktober 2023

Door gebruik te maken van de website www.pureweddingsenevents.nl, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Gelieve deze disclaimer zorgvuldig te lezen voordat u verdergaat met het gebruik van onze diensten.

  1. Algemeen

Pure by Peggy is een weddingplanner die gespecialiseerd is in het organiseren en coördineren van bruiloften en gerelateerde evenementen. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en vormt geen juridisch advies of garantie voor specifieke resultaten. Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de inhoud.

  1. Aansprakelijkheid

Pure by Peggy aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enig verlies, schade of letsel als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website of het vertrouwen op de diensten die hier worden aangeboden. We zijn niet verantwoordelijk voor de acties of beslissingen die u neemt op basis van de informatie op deze website.

  1. Links naar externe websites

De Website kan links bevatten naar externe websites of bronnen van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. Pure by Peggy heeft geen controle over de inhoud van deze externe websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de informatie, producten of diensten die op deze websites worden aangeboden. Het bezoeken van externe websites via de links op onze website is uw eigen verantwoordelijkheid.

  1. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, ontwerpen en grafische elementen, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, verspreiden, wijzigen of reproduceren zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Pure by Peggy.

  1. Wijzigingen in de disclaimer

Pure by Peggy behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen of bij te werken. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren of er wijzigingen zijn aangebracht. Door de Website te blijven gebruiken na het plaatsen van wijzigingen in deze disclaimer, aanvaardt u deze wijzigingen.

Door de Website te gebruiken, gaat u akkoord met deze disclaimer en stemt u in met de hierin uiteengezette voorwaarden en bepalingen. Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, raden we u aan de Website niet te gebruiken.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via info@pureweddingsenevents.nl.