Evenementen Planner

Work with passion, celebrate with gusto

Get ready to celebrate in style!

Evenementenplanner

Wil je je personeel belonen, motiveren of verrassen met een gaaf bedrijfsfeest of evenement? Heb je iets te vieren en wil je dat graag samen met je medewerkers doen? Of moet je wéér dat jaarlijkse bedrijfsevenement organiseren (en is de ideeënbus ondertussen wel leeg)?

Tijd om de slingers op te hangen! Of het nu gaat om een jubileum, een beloning voor topprestaties of gewoon een jaarlijks bedrijfsfeest: deze evenementenplanner staat klaar om jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen!

Pure-by-peggy-over-ons (1)
Ontwerp zonder titel-18

We are the planner in town!

Het voelt zo… HETZELFDE!

Klop klop. Je baas staat voor de deur. Het jaarlijkse uitje zit er weer aan te komen en de tijd begint nu toch écht te dringen. Maar eerlijk is eerlijk: je hebt eigenlijk geen idee waar je de tijd vandaan moet halen. Je staart naar je (eigen) overvolle to-do-lijst en zucht diep. Hoe ga je dit in hemelsnaam voor elkaar krijgen?

Twijfelachtig pak je het vertrouwde draaiboek van vorig jaar erbij. Je bladert erdoorheen, maar het voelt zo… hetzelfde. Een evenement dat net niet (of eigenlijk helemaal niet) de verwachtingen van je personeel waarmaakt. Geen wonder dat ze na hun eerste glas champagne afhaken. Je weet dat het ook anders kan. Dat het beter kan. Spectaculairder! Maar daar heb je toch écht professionele hulp bij nodig.

De dagen na dat magische moment leefden jullie in een roes van geluk. Samen genoten jullie van het samenzijn, de verloving en de mooie toekomst die voor jullie lag. Maar nu is het tijd om de volgende stap te zetten: het plannen van jullie droombruiloft. En hoewel de gedachte je lichtelijk in paniek brengt, ben je vastberaden om alles tot in de puntjes te regelen.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt, zonder dat je jezelf verliest in een zee van details en planning?

Herken je dit?

Hoe fijn zou het zijn als.....

Welk pakket kies jij?

Pakketten

Je kunt kiezen uit drie verschillende pure pakketten van Pure by Peggy. Heb je andere ideeën of wensen voor jullie event? Tell me!

De pakketten zijn uiteraard aan te passen naar jullie wensen en  behoeften!

Ik zorg voor structuur en rust tijdens de grote dag, zodat niet alleen jullie, maar ook ál jullie gasten 100% genieten van een onvergetelijke dag.

Adviesgesprek

€ 225,- incl. btw

Eventmanager

Prijs op aanvraag

Eventplanner

Prijs op aanvraag

Work with passion, celebrate with gusto

Een knallend bedrijfsfeest organiseren? Een product presentatie of een symposium?

Of je nu iets te vieren hebt, jouw toppers in het zonnetje wilt zetten of gewoon zin hebt in een spetterend bedrijfsfeest: ik sta te popelen om jouw evenement onvergetelijk te maken! Laten we kennismaken.

Ook voor andere evenementen!

Op zoek naar een spetterende dag vol plezier met de hele familie? Sta je op het punt om een vrijgezellenfeest te plannen? Ben je klaar om jullie gouden huwelijk groots te vieren? Of wil je een onvergetelijk kinderfeestje organiseren? Zoek niet verder. Ook dan kan ik je helpen.

slider7.jpg

Wil je kennismaken?

Of het nu een bruiloft, evenement of trouwconceptontwikkeling betreft, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!