Weddingplanner

Laat mij jullie bruiloft plannen!

Als weddingplanner zorg ik ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt, zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken over praktische zaken. Ik neem alles van jullie over, van de kleinste details tot de grootste beslissingen. Jullie kunnen je volledig focussen op het genieten van en toeleven naar deze bijzondere dag, samen met jullie dierbaren.

 

Ondersteuning & conceptontwikkeling

Voor het ontwikkelen van trouwconcepten.

Sta je aan het roer van een betoverende trouwlocatie, maar voel je je overweldigd door de vele aspecten die bij het plannen van een bruiloft komen kijken? No worries! Samen creëren we een onderscheidend concept dat jouw locatie in de schijnwerpers zet, waardoor je weer kunt genieten van het organiseren van bruiloften. Laat de magie weer tot leven komen op jouw unieke trouwlocatie!

Evenementenplanner

Work with passion, celebrate with gusto.

Tijd om de slingers op te hangen! Of het nu gaat om een jubileum, een beloning voor topprestaties of gewoon een jaarlijks bedrijfsfeest: deze evenementenplanner staat klaar om jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau te tillen!

Pure by Peggy

Meet Peggy!

Van het eerste gesprek tot het moment dat jullie “ja” zeggen: ik zorg ervoor dat elke seconde perfect is. Trouwen zonder chaos en met sparkles.

Hi! Ik ben Peggy van Aert, ervaren weddingplanner en eventmanager en het gezicht achter Pure by Peggy. Samen met mijn vriend, ons dochtertje én onze hond, woon ik in het fijne Etten-Leur.  

Ik ben enthousiast, word blij van structuur en krijg energie van plannen en organiseren. Ook geniet ik van gezelligheid, vind ik mezelf grappig (haha) en hou ik ervan om mijn leven wat extra kleur te geven. Bij mij thuis is het altijd één groot feest! Verborgen in mijn voorraadkast vind je altijd een zakje borrelnootjes en een flesje wijn – just in case.

Peggy van Art

Ontwerp zonder titel-17

Teamwork makes dreamwork!

Pure favo's

Ontdek onze partners op onze partnerpagina. Samenwerken met geweldige professionals is wat we het liefste doen. Bij Pure Weddings and Events geloven we in de kracht van samenwerking!

Pure ontzorgen en dromen werkelijkheid laten worden!

Deze bruidsparen gingen je voor!

1 september 2023

15 september 2023

8 juli 2023

Wil je kennismaken?

Of het nu een bruiloft, evenement of trouwconceptontwikkeling betreft, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!