Ondersteuning & concept

Voor het ontwikkelen van trouwconcepten!

Voor het ontwikkelen van trouwconcepten

Ondersteuning & conceptontwikkeling

Sta je aan het roer van een betoverende trouwlocatie, maar voel je je overweldigd door de vele aspecten die bij het plannen van een bruiloft komen kijken? No worries! Samen creëren we een onderscheidend concept dat jouw locatie in de schijnwerpers zet, waardoor je weer kunt genieten van het organiseren van bruiloften. Laat de magie weer tot leven komen op jouw unieke trouwlocatie!

Pure-by-peggy-over-ons (1)
Ontwerp zonder titel-18

We are the planner in town!

Het voelt zo… HETZELFDE!

Klop klop. Je baas staat voor de deur. Het jaarlijkse uitje zit er weer aan te komen en de tijd begint nu toch écht te dringen. Maar eerlijk is eerlijk: je hebt eigenlijk geen idee waar je de tijd vandaan moet halen. Je staart naar je (eigen) overvolle to-do-lijst en zucht diep. Hoe ga je dit in hemelsnaam voor elkaar krijgen?

Twijfelachtig pak je het vertrouwde draaiboek van vorig jaar erbij. Je bladert erdoorheen, maar het voelt zo… hetzelfde. Een evenement dat net niet (of eigenlijk helemaal niet) de verwachtingen van je personeel waarmaakt. Geen wonder dat ze na hun eerste glas champagne afhaken. Je weet dat het ook anders kan. Dat het beter kan. Spectaculairder! Maar daar heb je toch écht professionele hulp bij nodig.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw event een onvergetelijke ervaring wordt, zonder dat je jezelf verliest in een zee van details en planning?

Herken je dit?

Work with passion, celebrate with gusto

Extra handjes nodig?

Heb je een fantastische trouwlocatie en heb je extra hulp nodig bij het organiseren, faciliteren én afronden van onvergetelijke bruiloften? Ook daar kan ik je bij helpen. Ik zorg voor een onvergetelijke dag, en voer de volgende taken met passie uit:

  • Een persoonlijk overleg met het bruidspaar om hun dromen en verlangens te achterhalen.
  • Het opstellen van een gedetailleerd draaiboek en een strakke planning om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.
  • Samen met het bruidspaar kiezen we de juiste cateraars, bloemisten, fotografen, muzikanten en andere leveranciers die passen bij hun wensen en behoeften.
  • Het zorgvuldig plannen en coördineren van afspraken en details met elke leverancier, om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.
  • Ik zorg voor een vlotte en naadloze overgang tussen de verschillende onderdelen van de bruiloft, zodat het bruidspaar en hun gasten kunnen genieten zonder zich zorgen te maken.
  • Gedurende de dag ben ik het aanspreekpunt voor het bruidspaar, de gasten en de leveranciers, waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt en met vragen bij mij terecht kan.
  • Het verwelkomen van leveranciers en gasten op de grote dag, zodat iedereen zich welkom en speciaal voelt.
  • Het zorgvuldig opstellen en versturen van de factuur aan het bruidspaar, en het regelen van eventuele betalingen aan leveranciers.
  • Het verzorgen van de nazorg, zoals het versturen van bedankkaartjes naar de gasten, om iedereen te laten weten hoezeer hun aanwezigheid gewaardeerd wordt.

Staan er andere taken op jouw lijstje die je graag uit handen wil geven? Vertel het me! Ik help je met alle liefde.

Cfoto-Nick en Emma-12

Passie

Een schat aan ervaring in het bruiloftenvak.

Structuur

Structuur is mijn tweede naam. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Een glimlach

Vól enthousiasme en altijd met een grote glimlach op m’n gezicht.

Ontwerp zonder titel-18

Gasten staan voor jouw locatie in de rij

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Door de basis van je trouwlocatie strak neer te zetten en goed te positioneren, creëer je een unieke aantrekkingskracht die gasten niet kunnen weerstaan. Je straalt vertrouwen en professionaliteit uit doordat je een helder concept hebt en weet waar je over praat. Gasten staan in de rij om bij jou hun bruiloft te mogen vieren (en daar willen ze best nog een jaartje extra voor wachten).

Heb jij een trouwlocatie en evenementenlocatie en heb je behoefte aan wat extra ondersteuning? Of wil je samen een helder concept en strakke basis ontwikkelen, zodat je vól zelfvertrouwen bruiloften en evenementen kunt gaan organiseren? Laten we eens kennismaken! Ik help je met het ontwikkelen van een passend concept voor jouw locatie.

Wil je kennismaken?

Of het nu een bruiloft, evenement of trouwconceptontwikkeling betreft, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!