Over mij

Pure ontzorgen en dromen werkelijkheid laten worden!

Work with passion, celebrate with gusto

Meet Peggy!

Van het eerste gesprek tot het moment dat jullie “ja” zeggen: ik zorg ervoor dat elke seconde perfect is. Trouwen zonder chaos en met sparkles.

Hi! Ik ben Peggy van Aert, ervaren weddingplanner en eventmanager en het gezicht achter Pure by Peggy. Samen met mijn vriend, ons dochtertje én onze hond, woon ik in het fijne Etten-Leur.  

Ik ben enthousiast, word blij van structuur en krijg energie van plannen en organiseren. Ook geniet ik van gezelligheid, vind ik mezelf grappig (haha) en hou ik ervan om mijn leven wat extra kleur te geven. Bij mij thuis is het altijd één groot feest! Verborgen in mijn voorraadkast vind je altijd een zakje borrelnootjes en een flesje wijn – just in case.

Peggy van Aert

Pure-by-peggy-over-ons (1)
Ontwerp zonder titel-18

We are the planner in town!

Mijn reis: één groot avontuur

Hoewel ik me er toen nog niet van bewust was, begon mijn carrière in de horeca al tijdens mijn weekendbaantje bij lunchroom het Ogenblikske in Etten-Leur. Ik ben écht vanaf nul begonnen: van wc’s schoonmaken en afwassen tot hard werken in de bediening. Ik ging de opleiding horecaondernemer/ -manager op de Rooie Pannen volgen en heb op verschillende toffe plekke stage mogen lopen.

Na mijn studie ging ik direct aan het werk. Ik heb in verschillende rollen binnen én buiten de horeca gewerkt, totdat er een gave vacature als Meeting & Eventmanager bij Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven op mijn pad kwam. Hier vond ik mijn echte passie.

Mijn hart ligt bij het organiseren van bruiloften en evenementen. Van die gedachte alleen al kreeg ik enorm veel energie. Daarom besloot ik op 1 april 2023 om me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als freelance eventmanager en weddingplanner.

Pure zonder poespas óf juist heel veel, wat jij wil!

Creating the best day ever!

Onvergetelijke momenten en dierbare herinneringen

Ik heb één missie: het bruidspaar én hun dierbaren een onvergetelijke dag bezorgen. Mét sparkles, zonder stress of gedoe. Bij elke bruiloft ga ik op zoek naar die persoonlijke touch zodat elke bruiloft uniek wordt. Ik zet me voor 100% in om bij het bruidspaar én hun gasten een glimlach van oor tot oor te toveren.

Dus… waar wacht je nog op? Laten we snel een afspraak maken om jouw droombruiloft of evenement werkelijkheid te laten worden.

Ontwerp zonder titel-17

Teamwork makes dreamwork!

Onze Pure favorieten!

Ontdek onze partners op onze partnerpagina. Samenwerken met geweldige professionals is wat we het liefste doen. Bij Pure Weddings and Events geloven we in de kracht van samenwerking!

Wil je kennismaken?

Of het nu een bruiloft, evenement of trouwconceptontwikkeling betreft, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!