Wedding planner

Weddings with sparkles!

Work with passion, celebrate with gusto

Laat je bruiloft plannen (en maak het onvergetelijk).

Lig je wakker van een eindeloze to-do-lijst met meer dan 100 taken die nog geregeld moeten worden? Ben je de weg kwijtgeraakt in de wirwar van bruiloftland? Heb je geen overzicht en blijf je steken bij dagdromen over die perfecte bruidsjurk?

Laat je bruiloft plannen.

Als weddingplanner zorg ik ervoor dat jullie droombruiloft werkelijkheid wordt, zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken over praktische zaken. Ik neem alles van jullie over, van de kleinste details tot de grootste beslissingen. Jullie kunnen je volledig focussen op het genieten van en toeleven naar deze bijzondere dag, samen met jullie dierbaren.

Pure-by-peggy-over-ons (1)
Ontwerp zonder titel-18

We are the planner in town!

Volmondig zei ik ja! Maar toen…

Die ene onvergetelijke dag waarop jouw geliefde met een lichte spanning voor je op zijn knieën ging, staat nog vers in je geheugen gegrift. Je voelde de warme stralen van de zon op je gezicht, de omgeving was betoverend en jullie liefde hing voelbaar in de lucht. Net op het moment dat je je omdraaide, zag je hem achter je zitten met een sprankelende ring in zijn hand. “Wil je met me trouwen?” klonk zijn vraag. En volmondig riep je uit: “Ja, ik wil!”

De dagen na dat magische moment leefden jullie in een roes van geluk. Samen genoten jullie van het samenzijn, de verloving en de mooie toekomst die voor jullie lag. Maar nu is het tijd om de volgende stap te zetten: het plannen van jullie droombruiloft. En hoewel de gedachte je lichtelijk in paniek brengt, ben je vastberaden om alles tot in de puntjes te regelen.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt, zonder dat je jezelf verliest in een zee van details en planning?

Herken je dit?

Hoe fijn zou het zijn als.....

Welk pakket kies jij?

Pakketten.

Je kunt kiezen uit drie verschillende pure pakketten van Pure by Peggy. Heb je andere ideeën of wensen voor de bruiloft? Tell me! De pakketten zijn aan te passen aan je  behoeften!

Pakket 1 | Pure Peggy

€190,-

Pakket 2 | Pure liefde

Vanaf €1.750,-

Pakket 3 | Pure passie

Vanaf €2.750,-

Wil je kennismaken?

Of het nu een bruiloft, evenement of trouwconceptontwikkeling betreft, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!